WebGenerator ProStats

Over Ab-Art

Meer informatie?

Neemt u dan contact met het Ab-Art secretariaat:

Bel 06 454 30 605 of
mail: info@ab-art.nl

Over Ab-art

Ab-Art (de A van Abcoude, de b van Baambrugge en Art = kunst) staat voor artistieke en culturele projecten in onze gemeente.

Historie

Zo organiseerde Ab-Art op 10 en 11 februari 2006 haar eerste Abcouder Cabaretfestival, in mei 2006 zette Ab-Art de tweejaarlijkse Open Atelierroute Abcoude op de kaart en in het culturele seizoen 2006-2007 organiseren we de eerste theaterserie van negen voorstellingen in Theater Piet Mondriaan. Inmiddels is het aantal theatervoorstellingen gestegen tot rond de 25 per seizoen.

 

Extra kleur

Met haar activiteiten op cultureel gebied wil Ab-Art het culturele en het uitgaansleven in Abcoude extra kleur geven. Ab-Art wil waar dat kan en past graag ook de lokale amateurkunst betrekken.

 

Vrijwilligers

Voor Ab-Art, een stichting die uitsluitend werkt met vrijwilligers, geldt dat zij graag wil aansluiten bij wat u, ons publiek, mooi, leuk, interessant vindt. Soms zullen we misschien even een klein stukje voor de muziek uitlopen, op zoek naar de beste route naar een mooi resultaat, maar onze basis zal zijn dat wij onze activiteiten mede afstemmen op uw belangstelling. Daarom hechten wij veel belang aan uw mening, uw wensen.

 

Website

Onze website houdt u op de hoogte van activiteiten en via info@ab-art.nl kunt u laten weten hoe u onze evenementen beoordeelt en wat u zoal boeit. Samen met u wil Ab-Art Abcoude cultureel nog wat mooier kleuren dan het nu al is. Ab-Art? Abcoude uit de kunst!

Het bestuur van Ab-Art